Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Torslanda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Torslanda

Torslanda är en vacker del av Göteborg som ligger på Hisingen och erbjuder både havsnära miljöer och levande landsbygd. Här kan invånarna njuta av vidderna vid det öppna havet och ta del av de många aktiviteter som naturen tillhandahåller. För de som bor i Torslanda och önskar att förenkla vardagen genom att få god och näringsrik mat levererad direkt till dörren finns nu ett flertal tjänster för hemleverans av matkassar. På vår webbplats matkassarna.se jämför vi leverantörer av matkassar för att göra det lättare för dig att hitta en tjänst som passar just dina behov och som levererar till Torslanda.

Matkasse i Torslanda med hemleverans

Välkommen till Matkassarna.se! Vi är din guide i djungeln av matkasseleverantörer. Med oss kan du enkelt och smidigt finna en matkasse som levereras direkt till ditt hem i Torslanda. På vår sida får du en överblick över viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuell rabattkod samt vilka typer av matkassar leverantören erbjuder. Vi strävar efter att göra ditt val så lätt som möjligt!

Tips innan du beställer din matkasse

Antalet personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till. Detta påverkar storleken på kassen och priset per portion.

Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till. De flesta tjänster erbjuder varierande alternativ från några få dagar till hela veckan.

Budget: Sätt en budget för din matkasse. Det finns alternativ för olika prisklasser, från mer ekonomiska lösningar till premiumalternativ med specialingredienser.

Leverantörens betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Det ger en bra indikation på tjänstens kvalitet.

Antal recept: Fundera på hur mycket variation du önskar. Vissa matkassar kommer med många olika recept medan andra kassar fokuserar på klassiker.