Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Torslanda

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Torslanda

Torslanda är en vacker del av Göteborg som ligger på Hisingen och erbjuder både havsnära miljöer och levande landsbygd. Här kan invånarna njuta av vidderna vid det öppna havet och ta del av de många aktiviteter som naturen tillhandahåller. För de som bor i Torslanda och önskar att förenkla vardagen genom att få god och näringsrik mat levererad direkt till dörren finns nu ett flertal tjänster för hemleverans av matkassar. På vår webbplats matkassarna.se jämför vi leverantörer av matkassar för att göra det lättare för dig att hitta en tjänst som passar just dina behov och som levererar till Torslanda.

Matkasse i Torslanda med hemleverans

Välkommen till Matkassarna.se! Vi är din guide i djungeln av matkasseleverantörer. Med oss kan du enkelt och smidigt finna en matkasse som levereras direkt till ditt hem i Torslanda. På vår sida får du en överblick över viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuell rabattkod samt vilka typer av matkassar leverantören erbjuder. Vi strävar efter att göra ditt val så lätt som möjligt!

Tips innan du beställer din matkasse

Antalet personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till. Detta påverkar storleken på kassen och priset per portion.

Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till. De flesta tjänster erbjuder varierande alternativ från några få dagar till hela veckan.

Budget: Sätt en budget för din matkasse. Det finns alternativ för olika prisklasser, från mer ekonomiska lösningar till premiumalternativ med specialingredienser.

Leverantörens betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Det ger en bra indikation på tjänstens kvalitet.

Antal recept: Fundera på hur mycket variation du önskar. Vissa matkassar kommer med många olika recept medan andra kassar fokuserar på klassiker.