Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Torslanda

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Torslanda

Torslanda är en vacker del av Göteborg som ligger på Hisingen och erbjuder både havsnära miljöer och levande landsbygd. Här kan invånarna njuta av vidderna vid det öppna havet och ta del av de många aktiviteter som naturen tillhandahåller. För de som bor i Torslanda och önskar att förenkla vardagen genom att få god och näringsrik mat levererad direkt till dörren finns nu ett flertal tjänster för hemleverans av matkassar. På vår webbplats matkassarna.se jämför vi leverantörer av matkassar för att göra det lättare för dig att hitta en tjänst som passar just dina behov och som levererar till Torslanda.

Matkasse i Torslanda med hemleverans

Välkommen till Matkassarna.se! Vi är din guide i djungeln av matkasseleverantörer. Med oss kan du enkelt och smidigt finna en matkasse som levereras direkt till ditt hem i Torslanda. På vår sida får du en överblick över viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuell rabattkod samt vilka typer av matkassar leverantören erbjuder. Vi strävar efter att göra ditt val så lätt som möjligt!

Tips innan du beställer din matkasse

Antalet personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till. Detta påverkar storleken på kassen och priset per portion.

Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till. De flesta tjänster erbjuder varierande alternativ från några få dagar till hela veckan.

Budget: Sätt en budget för din matkasse. Det finns alternativ för olika prisklasser, från mer ekonomiska lösningar till premiumalternativ med specialingredienser.

Leverantörens betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Det ger en bra indikation på tjänstens kvalitet.

Antal recept: Fundera på hur mycket variation du önskar. Vissa matkassar kommer med många olika recept medan andra kassar fokuserar på klassiker.