Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Torsö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Torsö

Torsö är en vacker ö i Vänern, belägen nära staden Mariestad i Västra Götalands län. Med sina pittoreska landskap och närheten till vatten är Torsö en lugn och trivsam plats att bo på. För invånarna här kan det vara en fröjd att slippa storstadens stress och istället njuta av naturen och det lugna livet. Intresset för att äta hälsosamt och hållbart växer, och en av de smidigaste sätten att följa den här trenden är att beställa matkassar med hemleverans. På matkassarna.se hjälper vi dig som bor på Torsö att hitta den perfekta matkassen för din smak och dina behov. Hos oss kan du smidigt jämföra olika leverantörer som levererar matkassar direkt till ditt hem på ön. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Välja rätt matkasse

Du som funderar på att börja med matkasse, se till att tänka på följande innan du beställer:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser för? Det finns matkassar för alla behov.
  • Budget: Det finns matkassar i olika prisklasser – se till att hitta en som matchar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Kolla vad andra kunder tycker om företaget. Ett högt betyg kan vara ett tecken på bra kvalitet och service.
  • Antal recept: Är du ute efter mångfald i matlagningen? Jämför hur många olika recept varje matkasse innehåller.

Besök matkassarna.se för att hitta en matkasse som passar dig, och ta del av god och varierad mat varje vecka utan att behöva lämna Torsös vackra omgivningar.