Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Torsö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Torsö

Torsö är en vacker ö i Vänern, belägen nära staden Mariestad i Västra Götalands län. Med sina pittoreska landskap och närheten till vatten är Torsö en lugn och trivsam plats att bo på. För invånarna här kan det vara en fröjd att slippa storstadens stress och istället njuta av naturen och det lugna livet. Intresset för att äta hälsosamt och hållbart växer, och en av de smidigaste sätten att följa den här trenden är att beställa matkassar med hemleverans. På matkassarna.se hjälper vi dig som bor på Torsö att hitta den perfekta matkassen för din smak och dina behov. Hos oss kan du smidigt jämföra olika leverantörer som levererar matkassar direkt till ditt hem på ön. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Välja rätt matkasse

Du som funderar på att börja med matkasse, se till att tänka på följande innan du beställer:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser för? Det finns matkassar för alla behov.
  • Budget: Det finns matkassar i olika prisklasser – se till att hitta en som matchar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Kolla vad andra kunder tycker om företaget. Ett högt betyg kan vara ett tecken på bra kvalitet och service.
  • Antal recept: Är du ute efter mångfald i matlagningen? Jämför hur många olika recept varje matkasse innehåller.

Besök matkassarna.se för att hitta en matkasse som passar dig, och ta del av god och varierad mat varje vecka utan att behöva lämna Torsös vackra omgivningar.