Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Torsö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Torsö

Torsö är en vacker ö i Vänern, belägen nära staden Mariestad i Västra Götalands län. Med sina pittoreska landskap och närheten till vatten är Torsö en lugn och trivsam plats att bo på. För invånarna här kan det vara en fröjd att slippa storstadens stress och istället njuta av naturen och det lugna livet. Intresset för att äta hälsosamt och hållbart växer, och en av de smidigaste sätten att följa den här trenden är att beställa matkassar med hemleverans. På matkassarna.se hjälper vi dig som bor på Torsö att hitta den perfekta matkassen för din smak och dina behov. Hos oss kan du smidigt jämföra olika leverantörer som levererar matkassar direkt till ditt hem på ön. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Välja rätt matkasse

Du som funderar på att börja med matkasse, se till att tänka på följande innan du beställer:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser för? Det finns matkassar för alla behov.
  • Budget: Det finns matkassar i olika prisklasser – se till att hitta en som matchar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Kolla vad andra kunder tycker om företaget. Ett högt betyg kan vara ett tecken på bra kvalitet och service.
  • Antal recept: Är du ute efter mångfald i matlagningen? Jämför hur många olika recept varje matkasse innehåller.

Besök matkassarna.se för att hitta en matkasse som passar dig, och ta del av god och varierad mat varje vecka utan att behöva lämna Torsös vackra omgivningar.