Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tösse

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tösse

Tösse är en mysig liten ort belägen i västra Sverige och är känd för sin charmiga landsbygd och lugna miljö. Orten bjuder på vacker natur och närheten till vatten, vilket skapar perfekta förutsättningar för friluftsliv och avkoppling. Mattillgång är en central del av livet i Tösse, och för den som vill förenkla vardagen finns nu möjligheter att få matkassar levererade direkt till dörren. Genom vår tjänst matkassarna.se kan invånarna i Tösse enkelt hitta och jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans i området.

Upptäck matkasseleverantörer i Tösse

På matkassarna.se strävar vi efter att hjälpa dig som bor i Tösse att enkelt hitta en passande matkasse. På vår hemsida kan du se en lista över företag som levererar smidiga och varierande matkassar direkt hem till dig. Du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, ta del av aktuella rabattkoder, och se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer en matkasse

  • Tänk på antalet personer i hushållet och välj en matkasse som passar er storlek.
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha inkluderade i matkassen varje vecka.
  • Se över er budget för mat och jämför kostnaden per portion för att hitta det mest kostnadseffektiva alternativet.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Välj en matkasse med ett antal recept som känns hanterbart för er att laga under en vecka.