Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Trädet

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Trädet

Trädet är en charmig plats där gemenskap och närhet till naturen spelar stor roll. I denna lugna miljö är det enkelt att njuta av god mat utan att behöva stressa med matinköpen. För dig som bor i Trädet finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar, vilket innebär att du kan få färska ingredienser och spännande recept levererade direkt till din dörr. Hos oss på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför olika leverantörer som erbjuder tjänsten i Trädet, så att du enkelt kan få en överblick och välja det som passar dig bäst.

Finn din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se strävar efter att göra ditt val enklare. Ovanför hittar du en lista där du kan jämföra betyg, utbud, priser och mycket annat. Titta efter pris per portion och se om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Kanske letar du efter en speciell typ av kasse, som vegetarisk, familjevänlig eller med fokus på snabblagad mat? I vårt utbud av leverantörer hittar du säkert något som passar.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Tänk på hur många som ska äta av matkassen.
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser till?
  • Budget: Vad får matkassen kosta? Jämför priser per portion.
  • Företagets betyg: Läs omdömen och betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra konsumenter tycker.
  • Receptens variering: Vilken typ av recept är du ute efter? Önskar du en bred variation eller mer specifika rätter?

Att beställa en matkasse är inte bara bekvämt, det kan även bli en kul upplevelse som bidrar till mer variation i köket. Vi hoppas att du hittar en matkasse som får matlagningen att bli både enklare och roligare! Glöm inte att utnyttja eventuella erbjudanden som gör din första matkasse ännu mer prisvärd.