Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Matkomfort i Trädet

Kockförberedda matkassar
Matkomfort logga
★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Pris

550-2495kr

Middagar

3-4 rätter

Personer

1-8 st

Per portion

59-197 kr st

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Trädet

Trädet är en charmig plats där gemenskap och närhet till naturen spelar stor roll. I denna lugna miljö är det enkelt att njuta av god mat utan att behöva stressa med matinköpen. För dig som bor i Trädet finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar, vilket innebär att du kan få färska ingredienser och spännande recept levererade direkt till din dörr. Hos oss på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför olika leverantörer som erbjuder tjänsten i Trädet, så att du enkelt kan få en överblick och välja det som passar dig bäst.

Finn din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se strävar efter att göra ditt val enklare. Ovanför hittar du en lista där du kan jämföra betyg, utbud, priser och mycket annat. Titta efter pris per portion och se om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Kanske letar du efter en speciell typ av kasse, som vegetarisk, familjevänlig eller med fokus på snabblagad mat? I vårt utbud av leverantörer hittar du säkert något som passar.

Tips innan du beställer

 • Antalet personer: Tänk på hur många som ska äta av matkassen.
 • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser till?
 • Budget: Vad får matkassen kosta? Jämför priser per portion.
 • Företagets betyg: Läs omdömen och betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra konsumenter tycker.
 • Receptens variering: Vilken typ av recept är du ute efter? Önskar du en bred variation eller mer specifika rätter?

Att beställa en matkasse är inte bara bekvämt, det kan även bli en kul upplevelse som bidrar till mer variation i köket. Vi hoppas att du hittar en matkasse som får matlagningen att bli både enklare och roligare! Glöm inte att utnyttja eventuella erbjudanden som gör din första matkasse ännu mer prisvärd.