Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Trångsund

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Trångsund

Trångsund är en trevlig förort till Stockholm, känt för sin vackra natur och närhet till både storstadsliv och vattennära avkoppling. Här bor många familjer och pendlare i en skön blandning av nytt och gammalt. Att leva ett hektiskt liv mellan jobb, skola och fritidsaktiviteter kan göra det utmanande att hinna med att planera och handla mat. Därför är en matkasse med hemleverans riktigt praktiskt för Trångsundsbor som vill spara tid och samtidigt njuta av goda och näringsrika måltider.

Matkasse direkt till din dörr i Trångsund

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor i Trångsund att hitta en matkasse som passar just din livsstil och dina matvanor. På vår hemsida kan du enkelt få en överblick över olika leverantörers utbud, priser, och betyg. Du ser även pris per portion och aktuell rabattkod, vilket gör det enklare för dig att göra ett ekonomiskt klokt val. Vi listar även vilken typ av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det gäller vegetariskt, flexitarianskt, eller traditionella alternativ.

Tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse, fundera på:

  • Hur stor din familj är och hur många måltider ni behöver i veckan.
  • Er budget – hur mycket vill och kan ni spendera?
  • Företagets betyg på Trustpilot kan ge en bra indikation på kvaliteten och servicen.
  • Antalet nya recept du vill prova varje vecka.

Kom ihåg att många matkasselösningar är flexibla. Det går ofta att välja antalet portioner och måltider per vecka, så att det passar just din livsstil. Ta en titt i vår lista och jämför vad de olika leverantörerna har att erbjuda. Hitta en matkasse som gör din vardag i Trångsund både enklare och godare!