Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Trångsund

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Trångsund

Trångsund är en trevlig förort till Stockholm, känt för sin vackra natur och närhet till både storstadsliv och vattennära avkoppling. Här bor många familjer och pendlare i en skön blandning av nytt och gammalt. Att leva ett hektiskt liv mellan jobb, skola och fritidsaktiviteter kan göra det utmanande att hinna med att planera och handla mat. Därför är en matkasse med hemleverans riktigt praktiskt för Trångsundsbor som vill spara tid och samtidigt njuta av goda och näringsrika måltider.

Matkasse direkt till din dörr i Trångsund

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor i Trångsund att hitta en matkasse som passar just din livsstil och dina matvanor. På vår hemsida kan du enkelt få en överblick över olika leverantörers utbud, priser, och betyg. Du ser även pris per portion och aktuell rabattkod, vilket gör det enklare för dig att göra ett ekonomiskt klokt val. Vi listar även vilken typ av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det gäller vegetariskt, flexitarianskt, eller traditionella alternativ.

Tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse, fundera på:

  • Hur stor din familj är och hur många måltider ni behöver i veckan.
  • Er budget – hur mycket vill och kan ni spendera?
  • Företagets betyg på Trustpilot kan ge en bra indikation på kvaliteten och servicen.
  • Antalet nya recept du vill prova varje vecka.

Kom ihåg att många matkasselösningar är flexibla. Det går ofta att välja antalet portioner och måltider per vecka, så att det passar just din livsstil. Ta en titt i vår lista och jämför vad de olika leverantörerna har att erbjuda. Hitta en matkasse som gör din vardag i Trångsund både enklare och godare!