Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tråvad

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tråvad

Tråvad är en liten ort i Västra Götalands län som präglas av sin natursköna omgivning och ett lugnt temp i vardagen. Längs med ån Lidan och de vidsträckta åkrarna kan invånarna i Tråvad njuta av en fridfull tillvaro. För de som bor i Tråvad och vill göra livet ännu lite enklare och hälsosammare är det möjligt att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Med matkassarna.se kan du jämföra olika leverantörer som erbjuder denna smidiga service i Tråvad. Vi hjälper dig att hitta en matkasse som passar dina behov och din livsstil.

Hitta din matkasse i Tråvad

Att få en matkasse levererad hem är inte bara bekvämt, det kan också vara ett sätt att prova nya rätter och inspireras i köket. På matkassarna.se kan du på ett ögonblick få en överblick över de olika matkasseleverantörernas betyg, utbud, priser, pris per portion, och aktuella rabattkoder. Vi listar även vilken typ av matkassar som erbjuds – om det är vegetariskt, familjevänligt eller kanske för den som tränar mycket.

Här är några tips att tänka på innan du beställer din matkasse:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen
  • Hur många måltider du vill ha i din matkasse varje vecka
  • Er hushållsbudget – hur mycket ni vill spendera på matkassar
  • Läs gärna omdömen om företaget, till exempel betyg på Trustpilot
  • Antal och variation av recept som ingår i matkassen
  • När du väljer din matkasse, tänk också på hur livet ser ut just nu. Har du barn som är kräsna eller någon i familjen med speciella kostbehov? Då kan det vara bra att välja en matkasse som erbjuder alternativ som passar alla. Glöm inte att matkassarna.se är här för att hjälpa dig på vägen – vi gör det lättare att välja rätt matkasse för just ditt hushåll i Tråvad.