Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tråvad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tråvad

Tråvad är en liten ort i Västra Götalands län som präglas av sin natursköna omgivning och ett lugnt temp i vardagen. Längs med ån Lidan och de vidsträckta åkrarna kan invånarna i Tråvad njuta av en fridfull tillvaro. För de som bor i Tråvad och vill göra livet ännu lite enklare och hälsosammare är det möjligt att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Med matkassarna.se kan du jämföra olika leverantörer som erbjuder denna smidiga service i Tråvad. Vi hjälper dig att hitta en matkasse som passar dina behov och din livsstil.

Hitta din matkasse i Tråvad

Att få en matkasse levererad hem är inte bara bekvämt, det kan också vara ett sätt att prova nya rätter och inspireras i köket. På matkassarna.se kan du på ett ögonblick få en överblick över de olika matkasseleverantörernas betyg, utbud, priser, pris per portion, och aktuella rabattkoder. Vi listar även vilken typ av matkassar som erbjuds – om det är vegetariskt, familjevänligt eller kanske för den som tränar mycket.

Här är några tips att tänka på innan du beställer din matkasse:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen
  • Hur många måltider du vill ha i din matkasse varje vecka
  • Er hushållsbudget – hur mycket ni vill spendera på matkassar
  • Läs gärna omdömen om företaget, till exempel betyg på Trustpilot
  • Antal och variation av recept som ingår i matkassen
  • När du väljer din matkasse, tänk också på hur livet ser ut just nu. Har du barn som är kräsna eller någon i familjen med speciella kostbehov? Då kan det vara bra att välja en matkasse som erbjuder alternativ som passar alla. Glöm inte att matkassarna.se är här för att hjälpa dig på vägen – vi gör det lättare att välja rätt matkasse för just ditt hushåll i Tråvad.