Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Trelleborg

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Trelleborg

Trelleborg, känd för sin historiska ringmur och som Sveriges sydligaste stad, har en charm som lockar många besökare. Med sin närhet till havet och en vacker hamn erbjuder den en härlig atmosfär. För de boende i Trelleborg är det också möjligt att få vardagen att förenklas genom olika servicetjänster, såsom hemleverans av matkassar. Detta är en tjänst som växt i popularitet, och det är lätt att förstå varför. Att kunna få fräscha ingredienser och välplanerade recept direkt till dörren sparar både tid och kraft, vilket är perfekt för en familj i farten eller för den som vill ha mer tid till annat.

Matkassar i Trelleborg

På vår sida, matkassarna.se, har vi samlat information om matkasseleverantörer som levererar direkt hem till dig i Trelleborg. Vi ger dig möjligheten att jämföra betyg, utbud, priser, och leveransalternativ så att du kan hitta alternativet som passar dig bäst. Vår lista visar även pris per portion, eventuella aktuell rabattkoder, samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder – vare sig det gäller vegetariskt, familjevänligt, eller kanske kalorisnålt.

Tänk på detta innan du beställer

  • Antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Antalet middagar per vecka du önskar få ingredienser till.
  • Din budget – välj en tjänst som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Se vad andra kunder har sagt om företaget.
  • Varierat antal recept så du inte tröttnar på att äta samma rätter.

Genom att ta dessa punkter i beaktande kan du mer effektivt välja en matkasse som passar just din livsstil och smakpreferenser. Besök matkassarna.se och börja utforska de matkassealternativ som finns tillgängliga för dig i Trelleborg redan idag.