Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Trollhättan

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Trollhättan

Trollhättan, känd för sina imponerande vattenfall och slussar, är en stad full av liv och rörelse. Här finner man en perfekt blandning av natur och kultur, med attraktioner såsom Innovatum Science Center och Saab Bilmuseum. Staden ligger vid Göta älv och erbjuder vackra promenader längs vattnet, vilket gör det till en trevlig plats för både boende och besökare. För dem som lever ett stressigt liv eller vill ha mer tid över till familj och fritid, finns också möjligheten att enkelt få maten levererad direkt till dörren.

Hitta din matkasse i Trollhättan

Här på matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Trollhättan att hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål. På vår webbplats kan du snabbt och enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar med hemleverans. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, traditionella måltider eller kanske ekologiska val, kan du hitta något som passar dig. Vår lista ger dig en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt information om vilka typer av matkassar hver leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Att beställa en matkasse ska vara enkelt och anpassat efter just din vardag. Innan du gör din beställning kan du fundera över några saker för att göra ditt val så bra som möjligt:

  • Antal personer: Hur många kommer att äta från matkassen?
  • Antal middagar: Hur många måltider vill du ha ingredienser till per vecka?
  • Budget: Hur mycket vill du spendera på din matkasse varje vecka?
  • Betyg: Vad säger andra kunder om tjänsten? Kolla in företagets betyg på Trustpilot.
  • Antal recept: Vilket antal och variering av recept önskar du?

Tänk på dessa punkter och jämför de olika alternativen på matkassarna.se för att hitta en matkasse som förenklar din vardag och passar just din smak och budget. Lycka till med ditt val!