Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Trollhättan

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Trollhättan

Trollhättan, känd för sina imponerande vattenfall och slussar, är en stad full av liv och rörelse. Här finner man en perfekt blandning av natur och kultur, med attraktioner såsom Innovatum Science Center och Saab Bilmuseum. Staden ligger vid Göta älv och erbjuder vackra promenader längs vattnet, vilket gör det till en trevlig plats för både boende och besökare. För dem som lever ett stressigt liv eller vill ha mer tid över till familj och fritid, finns också möjligheten att enkelt få maten levererad direkt till dörren.

Hitta din matkasse i Trollhättan

Här på matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Trollhättan att hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål. På vår webbplats kan du snabbt och enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar med hemleverans. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, traditionella måltider eller kanske ekologiska val, kan du hitta något som passar dig. Vår lista ger dig en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt information om vilka typer av matkassar hver leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Att beställa en matkasse ska vara enkelt och anpassat efter just din vardag. Innan du gör din beställning kan du fundera över några saker för att göra ditt val så bra som möjligt:

  • Antal personer: Hur många kommer att äta från matkassen?
  • Antal middagar: Hur många måltider vill du ha ingredienser till per vecka?
  • Budget: Hur mycket vill du spendera på din matkasse varje vecka?
  • Betyg: Vad säger andra kunder om tjänsten? Kolla in företagets betyg på Trustpilot.
  • Antal recept: Vilket antal och variering av recept önskar du?

Tänk på dessa punkter och jämför de olika alternativen på matkassarna.se för att hitta en matkasse som förenklar din vardag och passar just din smak och budget. Lycka till med ditt val!