Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Trosa

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Trosa

Trosa är en charmig liten stad belägen vid kusten söder om Stockholm. Med sina pittoreska hus, vackra natur och närhet till havet, är det en idyllisk plats för både boende och besökare. När du strosar längs de gamla gatorna kan du känna historiens vingslag och samtidigt njuta av den lugna atmosfären. För de som bor i Trosa och vill förenkla vardagen finns nu alternativet att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Det innebär att du kan få god och nyttig mat utan att behöva lägga tid på att planera och handla.

Hitta din matkasse i Trosa

På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar med hemleverans till Trosa. Vi hjälper dig att hitta en tjänst som passar just dina behov. På vår hemsida kan du enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Du kan alltså hitta exakt det som passar din livsstil, oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske en matkasse för en mer hälsosam diet.

Före du bestämmer dig

Innan du beställer din matkasse finns det några saker att tänka på för att se till att du väljer rätt. Ta hänsyn till antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska räcka till. Titta även på din budget för att avgöra vilken prisnivå som passar dig. Det är också klokt att läsa andra kunders erfarenheter genom att kolla på leverantörens betyg på Trustpilot. Slutligen, tänk på antalet recept du önskar, så att varje vecka kan bli en spännande kulinarisk upplevelse utan att det blir för krävande i köket.