Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tullinge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tullinge

Tullinge är en charmig förort söder om Stockholm, omgiven av vacker natur och nära till både badplatser och skogar. I Tullinge bor det människor som värdesätter närhet till storstadens utbud samtidigt som de kan njuta av en lugnare miljö. Här finns goda kommunikationer som gör det lätt att pendla in till staden. För dig som bor i Tullinge och vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till din dörr. På vår webbplats matkassarna.se kan du som Tullingebo enkelt få en överblick över de matkasseleverantörer som levererar till ditt område. Vi presenterar tydlig information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Matkassar i Tullinge

Låt oss guida dig till rätt matkasse som passar just dina behov. Vi på matkassarna.se har samlat leverantörer som ser till att du i Tullinge kan få hemleverans av matkassar utan krångel. I vår lista ovan kan du snabbt jämföra de olika alternativen och välja den tjänst som uppfyller dina önskemål.

Tips innan du beställer

Innan du väljer vilken matkasse som passar dig bäst, är det bra att fundera över ett par saker:

  • Antalet personer: Är du ensam, ett par eller en familj? Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar: Vill du ha mat för några dagar i veckan eller för hela veckan? Välj antal måltider som möter dina behov.
  • Er budget: Hur mycket vill och kan du spendera på mat varje vecka? Välj en matkasse som passar din ekonomi.
  • Betyg och omdömen: Kolla vad andra kunder tycker genom att läsa betygen på Trustpilot.
  • Antal recept och variation: Gillar du att prova ny mat eller föredrar du mer traditionella recept? Se till att matkassen speglar din smak.

När du tar hänsyn till dessa punkter kan du lättare hitta en matkasse som förhöjer din matupplevelse och förenklar vardagen. Tack för att du besöker matkassarna.se – vi ser fram emot att hjälpa dig hitta den optimala matkassen för din livsstil i Tullinge!