Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tullinge

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tullinge

Tullinge är en charmig förort söder om Stockholm, omgiven av vacker natur och nära till både badplatser och skogar. I Tullinge bor det människor som värdesätter närhet till storstadens utbud samtidigt som de kan njuta av en lugnare miljö. Här finns goda kommunikationer som gör det lätt att pendla in till staden. För dig som bor i Tullinge och vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till din dörr. På vår webbplats matkassarna.se kan du som Tullingebo enkelt få en överblick över de matkasseleverantörer som levererar till ditt område. Vi presenterar tydlig information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Matkassar i Tullinge

Låt oss guida dig till rätt matkasse som passar just dina behov. Vi på matkassarna.se har samlat leverantörer som ser till att du i Tullinge kan få hemleverans av matkassar utan krångel. I vår lista ovan kan du snabbt jämföra de olika alternativen och välja den tjänst som uppfyller dina önskemål.

Tips innan du beställer

Innan du väljer vilken matkasse som passar dig bäst, är det bra att fundera över ett par saker:

  • Antalet personer: Är du ensam, ett par eller en familj? Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar: Vill du ha mat för några dagar i veckan eller för hela veckan? Välj antal måltider som möter dina behov.
  • Er budget: Hur mycket vill och kan du spendera på mat varje vecka? Välj en matkasse som passar din ekonomi.
  • Betyg och omdömen: Kolla vad andra kunder tycker genom att läsa betygen på Trustpilot.
  • Antal recept och variation: Gillar du att prova ny mat eller föredrar du mer traditionella recept? Se till att matkassen speglar din smak.

När du tar hänsyn till dessa punkter kan du lättare hitta en matkasse som förhöjer din matupplevelse och förenklar vardagen. Tack för att du besöker matkassarna.se – vi ser fram emot att hjälpa dig hitta den optimala matkassen för din livsstil i Tullinge!