Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tumba

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tumba

Tumba är en trevlig ort belägen i Botkyrka kommun, strax söder om Stockholm. Här finns en välbalanserad blandning av natur och stadsliv, med närhet till både skogar och Tullingesjön, vilket bjuder in till friluftsliv och avkoppling. I Tumba hittar man också en livlig centrumkärna med ett brett utbud av butiker, kaféer och kulturella aktiviteter. För dig som bor i Tumba och vill förenkla vardagspusslet erbjuder matkassarna.se en smidig tjänst för att hitta och jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt hem till din dörr. Vi på matkassarna.se har samlat all viktig information du behöver: betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt typer av matkassar. Detta gör det enkelt för dig att välja en service som matchar din livsstil och behov i Tumba.

Val av matkasse i Tumba

Att välja rätt matkasse kan vara ett smart sätt att spara tid, samtidigt som du får inspiration till nya rätter och en hälsosam varierad kost. När du letar efter en matkasse att beställa hem till Tumba, finns det några saker att tänka på för att göra ett bra val:

  • Antal personer: Överväg hur stor din hushåll är. Finns det matkassar som passar just er familjestorlek?
  • Antal middagar: Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha hjälp med att planera och laga.
  • Budget: Sätt en budget för din matkasse och jämför priser för att hitta en matkasse som passar.
  • Kundomdömen: Läs vad andra kunder säger om leverantören på Trustpilot för att få en uppfattning om servicenivån och kvaliteten.
  • Recepturval: Fundera över hur många nya recept du vill testa. Vissa matkassar fokuserar på klassiska rätter medan andra erbjuder mer äventyrlig matlagning.

Genom att använda matkassarna.se kan du lätt se vilka matkassealternativ som finns tillgängliga för Tumba. Vi hjälper dig att jämföra och hitta en matkasse som hjälper dig att både spara tid och upptäcka nya spännande smaker. Välkommen att utforska vårt utbud och hitta matkassar som förgyller din matlagning hemma.