Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Tumba

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Tumba

Tumba är en trevlig ort belägen i Botkyrka kommun, strax söder om Stockholm. Här finns en välbalanserad blandning av natur och stadsliv, med närhet till både skogar och Tullingesjön, vilket bjuder in till friluftsliv och avkoppling. I Tumba hittar man också en livlig centrumkärna med ett brett utbud av butiker, kaféer och kulturella aktiviteter. För dig som bor i Tumba och vill förenkla vardagspusslet erbjuder matkassarna.se en smidig tjänst för att hitta och jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt hem till din dörr. Vi på matkassarna.se har samlat all viktig information du behöver: betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt typer av matkassar. Detta gör det enkelt för dig att välja en service som matchar din livsstil och behov i Tumba.

Val av matkasse i Tumba

Att välja rätt matkasse kan vara ett smart sätt att spara tid, samtidigt som du får inspiration till nya rätter och en hälsosam varierad kost. När du letar efter en matkasse att beställa hem till Tumba, finns det några saker att tänka på för att göra ett bra val:

  • Antal personer: Överväg hur stor din hushåll är. Finns det matkassar som passar just er familjestorlek?
  • Antal middagar: Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha hjälp med att planera och laga.
  • Budget: Sätt en budget för din matkasse och jämför priser för att hitta en matkasse som passar.
  • Kundomdömen: Läs vad andra kunder säger om leverantören på Trustpilot för att få en uppfattning om servicenivån och kvaliteten.
  • Recepturval: Fundera över hur många nya recept du vill testa. Vissa matkassar fokuserar på klassiska rätter medan andra erbjuder mer äventyrlig matlagning.

Genom att använda matkassarna.se kan du lätt se vilka matkassealternativ som finns tillgängliga för Tumba. Vi hjälper dig att jämföra och hitta en matkasse som hjälper dig att både spara tid och upptäcka nya spännande smaker. Välkommen att utforska vårt utbud och hitta matkassar som förgyller din matlagning hemma.