Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tumba

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tumba

Tumba är en trevlig ort belägen i Botkyrka kommun, strax söder om Stockholm. Här finns en välbalanserad blandning av natur och stadsliv, med närhet till både skogar och Tullingesjön, vilket bjuder in till friluftsliv och avkoppling. I Tumba hittar man också en livlig centrumkärna med ett brett utbud av butiker, kaféer och kulturella aktiviteter. För dig som bor i Tumba och vill förenkla vardagspusslet erbjuder matkassarna.se en smidig tjänst för att hitta och jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt hem till din dörr. Vi på matkassarna.se har samlat all viktig information du behöver: betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt typer av matkassar. Detta gör det enkelt för dig att välja en service som matchar din livsstil och behov i Tumba.

Val av matkasse i Tumba

Att välja rätt matkasse kan vara ett smart sätt att spara tid, samtidigt som du får inspiration till nya rätter och en hälsosam varierad kost. När du letar efter en matkasse att beställa hem till Tumba, finns det några saker att tänka på för att göra ett bra val:

  • Antal personer: Överväg hur stor din hushåll är. Finns det matkassar som passar just er familjestorlek?
  • Antal middagar: Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha hjälp med att planera och laga.
  • Budget: Sätt en budget för din matkasse och jämför priser för att hitta en matkasse som passar.
  • Kundomdömen: Läs vad andra kunder säger om leverantören på Trustpilot för att få en uppfattning om servicenivån och kvaliteten.
  • Recepturval: Fundera över hur många nya recept du vill testa. Vissa matkassar fokuserar på klassiska rätter medan andra erbjuder mer äventyrlig matlagning.

Genom att använda matkassarna.se kan du lätt se vilka matkassealternativ som finns tillgängliga för Tumba. Vi hjälper dig att jämföra och hitta en matkasse som hjälper dig att både spara tid och upptäcka nya spännande smaker. Välkommen att utforska vårt utbud och hitta matkassar som förgyller din matlagning hemma.