Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tun

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tun

Tun är en plats där tradition möter framtid, och dess invånare värdesätter både gemenskap och bekvämlighet. Tun kanske inte är storstad, men det betyder inte att moderna servicealternativ som matkasse-leveranser inte finns tillgängliga. För de boende i Tun är detta ett fantastiskt sätt att spara tid och samtidigt njuta av varierad och nyttig mat. På matkassarna.se förstår vi att det är viktigt att hitta rätt matkasse som passar just din livsstil och behov, och därför har vi gjort det enkelt att jämföra olika leverantörer som levererar till just Tun. Vår tjänst hjälper dig att snabbt få en överblick över olika aspekter som är viktiga vid valet av matkasse: betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder samt vilken sorts matkasser varje leverantör erbjuder.

hitta en matkasse i tun

Letar du efter en matkasse i Tun? På matkassarna.se kan du enkelt hitta leverantörer som ser till att du får hemleverans av färska ingredienser och spännande recept direkt till din dörr. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjevänliga recept eller kanske lågkalorimatkassar, har vi informationen som hjälper dig att göra ett informativt val.

några tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer som ska äta av matkassen.
  • Välj hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Anpassa ditt val efter er budget. En matkasse kan vara både prisvärd och av hög kvalitet.
  • Se till att kolla upp företagets betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Undersök antal recept och variationer som erbjuds, så att matkassen passar era smakpreferenser.

Med dessa punkter i åtanke kan du känna dig trygg när du väljer den matkasse som bäst matchar dina önskemål. Matkassarna.se är här för att göra din vardag enklare och din matlagning mer inspirerande. Prova idag och upptäck hur bekvämt och gott det kan vara med matkasse-leverans till ditt hem i Tun!