Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tun

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tun

Tun är en plats där tradition möter framtid, och dess invånare värdesätter både gemenskap och bekvämlighet. Tun kanske inte är storstad, men det betyder inte att moderna servicealternativ som matkasse-leveranser inte finns tillgängliga. För de boende i Tun är detta ett fantastiskt sätt att spara tid och samtidigt njuta av varierad och nyttig mat. På matkassarna.se förstår vi att det är viktigt att hitta rätt matkasse som passar just din livsstil och behov, och därför har vi gjort det enkelt att jämföra olika leverantörer som levererar till just Tun. Vår tjänst hjälper dig att snabbt få en överblick över olika aspekter som är viktiga vid valet av matkasse: betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder samt vilken sorts matkasser varje leverantör erbjuder.

hitta en matkasse i tun

Letar du efter en matkasse i Tun? På matkassarna.se kan du enkelt hitta leverantörer som ser till att du får hemleverans av färska ingredienser och spännande recept direkt till din dörr. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjevänliga recept eller kanske lågkalorimatkassar, har vi informationen som hjälper dig att göra ett informativt val.

några tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer som ska äta av matkassen.
  • Välj hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Anpassa ditt val efter er budget. En matkasse kan vara både prisvärd och av hög kvalitet.
  • Se till att kolla upp företagets betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Undersök antal recept och variationer som erbjuds, så att matkassen passar era smakpreferenser.

Med dessa punkter i åtanke kan du känna dig trygg när du väljer den matkasse som bäst matchar dina önskemål. Matkassarna.se är här för att göra din vardag enklare och din matlagning mer inspirerande. Prova idag och upptäck hur bekvämt och gott det kan vara med matkasse-leverans till ditt hem i Tun!