Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tungelsta

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tungelsta

Tungelsta är en charmig tätort i Haninge kommun, strax söder om Stockholm. Med sina lantliga omgivningar och nära anslutning till både natur och stadsliv erbjuder Tungelsta det bästa av två världar. Här kan invånare njuta av den lokala idyllen samtidigt som de har tillgång till storstadsområdets utbud. För den som bor i Tungelsta och vill förenkla vardagen finns möjlighet att få matkassar levererade direkt till dörren. Detta är ett bekvämt sätt att handla och samtidigt få nya matinspirationer hem till köket.

Matkassar med hemleverans i Tungelsta

Vi på matkassarna.se strävar efter att göra din matlagning enklare och mer njutbar. Hos oss kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans till Tungelsta. Du får snabbt en översikt över de viktigaste faktorerna som betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som finns att välja på. Vår jämförelsetjänst är till för att du enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar just dina behov och din livsstil.

Tips när du ska beställa matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Omfång: Antalet middagar i veckan du önskar ha ingredienser till.
  • Anpassa valet av matkasse efter er budget.
  • Se över omdömen, som exempelvis betyg på Trustpilot, för att välja en pålitlig leverantör.
  • Antalet recept som ingår kan vara viktigt beroende på om du vill ha variation eller föredrar enklare veckomenyer.

Att beställa matkasse är ett smidigt sätt att få hem goda och näringsrika måltider utan att behöva lägga tid på planering och inköp. Dessutom kan det ge ny inspiration till matlagningen och vara ett sätt att upptäcka nya smaker. Så oavsett om du är ute efter enkla vardagsrätter, något nytt att bjuda vänner på till middag eller vill ha en kost som stödjer träning och hälsa är du välkommen att utforska alla alternativ för matkassar i Tungelsta genom oss. Goda måltider är bara några klick bort!