Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tungelsta

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tungelsta

Tungelsta är en charmig tätort i Haninge kommun, strax söder om Stockholm. Med sina lantliga omgivningar och nära anslutning till både natur och stadsliv erbjuder Tungelsta det bästa av två världar. Här kan invånare njuta av den lokala idyllen samtidigt som de har tillgång till storstadsområdets utbud. För den som bor i Tungelsta och vill förenkla vardagen finns möjlighet att få matkassar levererade direkt till dörren. Detta är ett bekvämt sätt att handla och samtidigt få nya matinspirationer hem till köket.

Matkassar med hemleverans i Tungelsta

Vi på matkassarna.se strävar efter att göra din matlagning enklare och mer njutbar. Hos oss kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans till Tungelsta. Du får snabbt en översikt över de viktigaste faktorerna som betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som finns att välja på. Vår jämförelsetjänst är till för att du enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar just dina behov och din livsstil.

Tips när du ska beställa matkasse

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Omfång: Antalet middagar i veckan du önskar ha ingredienser till.
  • Anpassa valet av matkasse efter er budget.
  • Se över omdömen, som exempelvis betyg på Trustpilot, för att välja en pålitlig leverantör.
  • Antalet recept som ingår kan vara viktigt beroende på om du vill ha variation eller föredrar enklare veckomenyer.

Att beställa matkasse är ett smidigt sätt att få hem goda och näringsrika måltider utan att behöva lägga tid på planering och inköp. Dessutom kan det ge ny inspiration till matlagningen och vara ett sätt att upptäcka nya smaker. Så oavsett om du är ute efter enkla vardagsrätter, något nytt att bjuda vänner på till middag eller vill ha en kost som stödjer träning och hälsa är du välkommen att utforska alla alternativ för matkassar i Tungelsta genom oss. Goda måltider är bara några klick bort!