Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tygelsjö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tygelsjö

Tygelsjö är en mysig liten ort strax utanför Malmö, omgiven av vacker natur och historiska landmärken. Här kan man njuta av lugnet samtidigt som man har närhet till stadens alla bekvämligheter. För invånarna i Tygelsjö som vill förenkla sin vardag, finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Matkassarna.se hjälper dig som bor i Tygelsjö att enkelt hitta en tjänst som passar just dina behov och smaker. På vår sajt kan du jämföra olika leverantörer av matkassar och se vilka som erbjuder hemleverans i just Tygelsjö. Vi presenterar detaljerad information som hjälper dig i ditt val, inklusive betyg, utbud, priser, leveransdetaljer, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om det är för den som älskar att laga mat från grunden eller för snabba och enkla lösningar efter en lång arbetsdag.

hitta din matkasse i Tygelsjö

Att bestämma sig för rätt matkasse kan vara ett enkelt sätt att göra vardagen lättare. Här är några tips på saker att tänka på innan du gör din beställning:

  • Antalet personer: Se till att välja en matkassarnas storlek som passar hushållets storlek.
  • Antal middagar: Hur många middagar behöver du i veckan? Välj en matkasse som matchar ditt behov.
  • Budget: Tänk på vad du kan tänka dig att spendera på mat varje vecka och jämför priser mellan olika matkassar.
  • Företagets betyg: Kolla företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om deras tjänster.
  • Antal recept: Vill du ha variation i din matlagning? Kolla hur många olika recept som ingår i matkassen.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig genom att göra det enklare att jämföra olika matkassealternativ. Vi tror på att välja en matkasse ska vara enkelt och anpassat efter just dina behov. Oavsett om du letar efter inspirerande recept eller en snabb middagslösning, kan vi hjälpa dig att hitta den matkasse i Tygelsjö som passar dig bäst. Besök oss idag och ta ett steg närmare enklare och godare vardagsmat!