Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tygelsjö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tygelsjö

Tygelsjö är en mysig liten ort strax utanför Malmö, omgiven av vacker natur och historiska landmärken. Här kan man njuta av lugnet samtidigt som man har närhet till stadens alla bekvämligheter. För invånarna i Tygelsjö som vill förenkla sin vardag, finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Matkassarna.se hjälper dig som bor i Tygelsjö att enkelt hitta en tjänst som passar just dina behov och smaker. På vår sajt kan du jämföra olika leverantörer av matkassar och se vilka som erbjuder hemleverans i just Tygelsjö. Vi presenterar detaljerad information som hjälper dig i ditt val, inklusive betyg, utbud, priser, leveransdetaljer, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om det är för den som älskar att laga mat från grunden eller för snabba och enkla lösningar efter en lång arbetsdag.

hitta din matkasse i Tygelsjö

Att bestämma sig för rätt matkasse kan vara ett enkelt sätt att göra vardagen lättare. Här är några tips på saker att tänka på innan du gör din beställning:

  • Antalet personer: Se till att välja en matkassarnas storlek som passar hushållets storlek.
  • Antal middagar: Hur många middagar behöver du i veckan? Välj en matkasse som matchar ditt behov.
  • Budget: Tänk på vad du kan tänka dig att spendera på mat varje vecka och jämför priser mellan olika matkassar.
  • Företagets betyg: Kolla företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om deras tjänster.
  • Antal recept: Vill du ha variation i din matlagning? Kolla hur många olika recept som ingår i matkassen.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig genom att göra det enklare att jämföra olika matkassealternativ. Vi tror på att välja en matkasse ska vara enkelt och anpassat efter just dina behov. Oavsett om du letar efter inspirerande recept eller en snabb middagslösning, kan vi hjälpa dig att hitta den matkasse i Tygelsjö som passar dig bäst. Besök oss idag och ta ett steg närmare enklare och godare vardagsmat!