Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tyresö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tyresö

Tyresö är en vacker kommun som ligger i närheten av Stockholm. Här har invånarna närhet till såväl stadspuls som storslagen natur och vatten. I Tyresö kan man njuta av en lugn och familjevänlig atmosfär, samtidigt som man har tillgång till alla moderna bekvämligheter. För den som är intresserad av att förenkla vardagen genom att få maten levererad direkt till dörren, finns det numera flera alternativ för att beställa matkassar med hemleverans. Vårt mål är att göra det enkelt för Tyresöborna att hitta en matkasse som passar just deras behov.

Matkassar i Tyresö

Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta och jämföra matkasseleverantörer som levererar till Tyresö. Genom vårt verktyg kan du snabbt få en överblick över de olika tjänsternas betyg, utbud, priser, och leveransmöjligheter. Du kan också se pris per portion och utnyttja eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för en mer aktiv livsstil.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Besluta hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska innehålla.
  • Se över er budget för att välja en matkasse som passar er ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på oberoende plattformar som Trustpilot för att garantera kvalitet och service.
  • Antalet recept och typen av mat väljs oftast efter personliga preferenser och hur mycket tid du har till matlagning.

Genom att tänka på dessa punkter innan du slutför din beställning är du ett steg närmare att hitta den perfekta matkassen för just dig och din familj. Ta en titt i listan ovanför för att hitta det bästa alternativet för hemleverans av mat i Tyresö, och gör din vardag lite enklare och mer njutbar!