Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Tyresö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Tyresö

Tyresö är en vacker kommun som ligger i närheten av Stockholm. Här har invånarna närhet till såväl stadspuls som storslagen natur och vatten. I Tyresö kan man njuta av en lugn och familjevänlig atmosfär, samtidigt som man har tillgång till alla moderna bekvämligheter. För den som är intresserad av att förenkla vardagen genom att få maten levererad direkt till dörren, finns det numera flera alternativ för att beställa matkassar med hemleverans. Vårt mål är att göra det enkelt för Tyresöborna att hitta en matkasse som passar just deras behov.

Matkassar i Tyresö

Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta och jämföra matkasseleverantörer som levererar till Tyresö. Genom vårt verktyg kan du snabbt få en överblick över de olika tjänsternas betyg, utbud, priser, och leveransmöjligheter. Du kan också se pris per portion och utnyttja eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för en mer aktiv livsstil.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Besluta hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska innehålla.
  • Se över er budget för att välja en matkasse som passar er ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på oberoende plattformar som Trustpilot för att garantera kvalitet och service.
  • Antalet recept och typen av mat väljs oftast efter personliga preferenser och hur mycket tid du har till matlagning.

Genom att tänka på dessa punkter innan du slutför din beställning är du ett steg närmare att hitta den perfekta matkassen för just dig och din familj. Ta en titt i listan ovanför för att hitta det bästa alternativet för hemleverans av mat i Tyresö, och gör din vardag lite enklare och mer njutbar!