Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Tyringe

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Tyringe

Tyringe är en trevlig liten ort i Hässleholms kommun, i hjärtat av Skåne län. Känd för sina natursköna omgivningar och lugna livsstil, erbjuder Tyringe invånare en paus från storstadens puls. Det är en plats där tradition möter nutid, och detta återspeglas även i de lokala matvanorna och butikerna. Men för de dagar då tiden är knapp eller när man vill förenkla vardagspusslet, kan en matkasse med hemleverans vara en räddare i nöden. På vår hemsida matkassarna.se kan de boende i Tyringe enkelt hitta en passande matkasse som levereras direkt till dörren.

Upptäck matkasseleverantörer för Tyringe

Vi på matkassarna.se förstår att bekvämlighet är viktigt när det handlar om matinköp. Därför har vi skapat en tjänst där du kan jämföra olika leverantörer av matkassar som delar ut just till Tyringe. Bland listan av leverantörer hittar du viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de erbjuder. Det gör det lätt för dig att välja det alternativ som passar dina behov bäst.

Saker att tänka på innan du beställer din matkasse

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Här är några tips på vad du ska fundera över innan du gör din beställning:

  • Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar i veckan önskar du att din matkasse ska täcka?
  • Vilken budget har du satt för din matkasse?
  • Kolla upp vad andra kunder tycker om tjänsten genom att undersöka företagets betyg på Trustpilot.
  • Antal och varierande recept som ingår i matkassen kan påverka både njutningen och variationen i era måltider.

Med hjälp av dessa punkter kan du enklare navigera bland de val som finns och hitta en matkasse som är skräddarsydd efter just dina önskemål. Lycka till med ditt val av matkasse och njut av goda måltider levererade till ditt hem i Tyringe!