Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ucklum

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ucklum

Ucklum är en charmig liten ort i Västra Götalands län, känd för sin vackra natur och sammanhållning bland de boende. Här kan du uppleva lugnet på landsbygden, samtidigt som du har närhet till större städer som Stenungsund och Göteborg för ett större utbud av aktiviteter och service. För dig som bor i Ucklum och vill förenkla din vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Du slipper därmed planera veckans middagar och göra tidskrävande besök i matbutiken.

Matkasseleverantörer i Ucklum

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt hitta och jämföra olika företag som levererar matkassar rakt hem till dörren i Ucklum. Vi hjälper dig att hitta den service som passar just dina behov genom att ge dig en sammanställning över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds av varje leverantör.

Tips inför ditt val av matkasse

Innan du väljer att beställa en matkasse är det några saker du bör tänka på:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar i veckan du önskar ingår i matkassen.
  • Er budget – vad är du villig att spendera på din matkasse varje vecka?
  • Se över företagets betyg på sidor som till exempel Trustpilot för att säkerställa deras trovärdighet och kundnöjdhet.
  • Antal recept som medföljer och variationen av maträtter.

Att tänka på dessa punkter kommer att hjälpa dig att hitta en matkasse som passar just dina önskemål och gör vardagen både enklare och roligare. Vi hoppas att vår tjänst underlättar ditt val och att du finner stor glädje och bekvämlighet i att få maten levererad direkt hem till dörren i Ucklum.