Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Uddevalla

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Uddevalla

Uddevalla är en charmig stad som ligger i Bohuslän vid västkusten. Staden är omgiven av vacker natur, med närhet till havet och den karakteristiska bohuslänska klippkusten. Här finns ett rikt kulturliv och många små butiker samt caféer som bidrar till en mysig atmosfär. För de som bor här och letar efter smidiga matlösningar, är hemlevererade matkassar ett utmärkt alternativ. Tack vare detta praktiska tjänst kan invånarna i Uddevalla njuta av både praktiska och varierade måltider utan att behöva lägga tid på att planera och handla.

Så hittar du rätt matkasse i Uddevalla

Vi på matkassarna.se förstår att det kan vara svårt att välja bland alla olika matkasseleverantörer. Därför har vi skapat en tjänst där du lätt kan jämföra olika leverantörer som levererar till just Uddevalla. På vår sajt kan du få en överblick över viktiga delar som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

När du ska beställa matkasse finns det några saker du bör tänka på för att hitta en lösning som passar just ditt hushåll. Fundera över hur många personer kassen ska räcka till och hur många middagar ni vill ha ingredienser till varje vecka. Det är även viktigt att se över er budget och jämföra priser mellan olika leverantörer. Glöm inte att kolla upp företagets Trustpilot-betyg för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, se till att det finns variation i kassen så att ni får prova på många olika sorters recept. Att välja rätt matkasse kan göra er vardag både enklare och roligare.