Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Uddevalla

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Uddevalla

Uddevalla är en charmig stad som ligger i Bohuslän vid västkusten. Staden är omgiven av vacker natur, med närhet till havet och den karakteristiska bohuslänska klippkusten. Här finns ett rikt kulturliv och många små butiker samt caféer som bidrar till en mysig atmosfär. För de som bor här och letar efter smidiga matlösningar, är hemlevererade matkassar ett utmärkt alternativ. Tack vare detta praktiska tjänst kan invånarna i Uddevalla njuta av både praktiska och varierade måltider utan att behöva lägga tid på att planera och handla.

Så hittar du rätt matkasse i Uddevalla

Vi på matkassarna.se förstår att det kan vara svårt att välja bland alla olika matkasseleverantörer. Därför har vi skapat en tjänst där du lätt kan jämföra olika leverantörer som levererar till just Uddevalla. På vår sajt kan du få en överblick över viktiga delar som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

När du ska beställa matkasse finns det några saker du bör tänka på för att hitta en lösning som passar just ditt hushåll. Fundera över hur många personer kassen ska räcka till och hur många middagar ni vill ha ingredienser till varje vecka. Det är även viktigt att se över er budget och jämföra priser mellan olika leverantörer. Glöm inte att kolla upp företagets Trustpilot-betyg för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, se till att det finns variation i kassen så att ni får prova på många olika sorters recept. Att välja rätt matkasse kan göra er vardag både enklare och roligare.