Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Umeå

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Umeå

Umeå, känd som Björkarnas stad, ligger i hjärtat av norra Sverige och kryllar av liv och rörelse. Med sin blandning av modern stadsutveckling och vacker närmiljö utgör Umeå en plats där kultur och natur möts. För de som bor i Umeå och vill förenkla sin vardag är tjänsten med matkasse hemleverans ett utmärkt alternativ. Det gör det möjligt att njuta av varierade och näringsrika måltider utan tidskrävande planering och inköp. Umeås invånare kan dra nytta av detta bekväma sätt att handla, med flera leverantörer som erbjuder tjänsten direkt till dörren.

Finn din matkasse i Umeå

Hej, välkommen till matkassarna.se! Här jämför vi olika leverantörer av matkassar i Sverige och hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för dig och din familj. Om du bor i Umeå erbjuder vi en enkel översikt där du kan se betyg, utbud, priser och leveransalternativ. För att göra det ännu enklare att bestämma dig, visar vi även priset per portion och aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar varje leverantör har. Använd vår service för att hitta en matkasse som passar just dina behov och gör din vardag enklare.

Tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse att beställa hem till din dörr, fundera på dessa punkter för att hitta det bästa alternativet för dig:

  • Antalet personer i hushållet: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Tänk på hur mycket du är villig att spendera på din matkasse.
  • Kundomdömen: Kontrollera leverantörens betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Variation och recept: Se till att matkassen erbjuder tillräckligt med variation och intressanta recept som passar dina matpreferenser.

Genom att ta dessa aspekter i beaktande kan du enkelt välja en matkasse som underlättar både matlagning och måltidsplanering. Besök matkassarna.se idag för att hitta den matkasse som passar just dig!