Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Umeå

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Umeå

Umeå, känd som Björkarnas stad, ligger i hjärtat av norra Sverige och kryllar av liv och rörelse. Med sin blandning av modern stadsutveckling och vacker närmiljö utgör Umeå en plats där kultur och natur möts. För de som bor i Umeå och vill förenkla sin vardag är tjänsten med matkasse hemleverans ett utmärkt alternativ. Det gör det möjligt att njuta av varierade och näringsrika måltider utan tidskrävande planering och inköp. Umeås invånare kan dra nytta av detta bekväma sätt att handla, med flera leverantörer som erbjuder tjänsten direkt till dörren.

Finn din matkasse i Umeå

Hej, välkommen till matkassarna.se! Här jämför vi olika leverantörer av matkassar i Sverige och hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för dig och din familj. Om du bor i Umeå erbjuder vi en enkel översikt där du kan se betyg, utbud, priser och leveransalternativ. För att göra det ännu enklare att bestämma dig, visar vi även priset per portion och aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar varje leverantör har. Använd vår service för att hitta en matkasse som passar just dina behov och gör din vardag enklare.

Tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse att beställa hem till din dörr, fundera på dessa punkter för att hitta det bästa alternativet för dig:

  • Antalet personer i hushållet: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Tänk på hur mycket du är villig att spendera på din matkasse.
  • Kundomdömen: Kontrollera leverantörens betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Variation och recept: Se till att matkassen erbjuder tillräckligt med variation och intressanta recept som passar dina matpreferenser.

Genom att ta dessa aspekter i beaktande kan du enkelt välja en matkasse som underlättar både matlagning och måltidsplanering. Besök matkassarna.se idag för att hitta den matkasse som passar just dig!