Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Upphärad

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Upphärad

Upphärad är en trevlig liten ort i Trollhättans kommun, belägen i det natursköna Västra Götaland. Med närheten till både skog och vatten har Upphärad charmen av landsbygd samtidigt som man har närhet till större städer som Trollhättan och Göteborg. För den som bor i Upphärad och söker ett enkelt sätt att få hem matvaror finns nu tjänsten matkassarna.se. På vår hemsida kan man snabbt och enkelt få en överblick över olika sorters matkassar som kan levereras direkt hem till dörren i Upphärad.

Hitta din perfekta matkasse

Matkassarna.se gör livet lite enklare för dig som bor i Upphärad. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörers matkassar så att du kan hitta den som passar just dig och din familj bäst. På vår sida hittar du all viktig information om de olika alternativen, så som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, samt aktuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka olika typer av matkassar som finns tillgängliga från de leverantörer som kör ut till Upphärad.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse är det viktigt att fundera över några saker. Tänk först på hur många personer det är i hushållet och hur många middagar ni vill ha i veckan. Sedan är det bra att bestämma er budget – hur mycket ni vill lägga på maten. Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Det är också värt att titta på antalet recept som ingår och om de passar er smak och behov. Med dessa saker i åtanke får ni en bättre matkasseupplevelse!