Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Upphärad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Upphärad

Upphärad är en trevlig liten ort i Trollhättans kommun, belägen i det natursköna Västra Götaland. Med närheten till både skog och vatten har Upphärad charmen av landsbygd samtidigt som man har närhet till större städer som Trollhättan och Göteborg. För den som bor i Upphärad och söker ett enkelt sätt att få hem matvaror finns nu tjänsten matkassarna.se. På vår hemsida kan man snabbt och enkelt få en överblick över olika sorters matkassar som kan levereras direkt hem till dörren i Upphärad.

Hitta din perfekta matkasse

Matkassarna.se gör livet lite enklare för dig som bor i Upphärad. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörers matkassar så att du kan hitta den som passar just dig och din familj bäst. På vår sida hittar du all viktig information om de olika alternativen, så som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, samt aktuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka olika typer av matkassar som finns tillgängliga från de leverantörer som kör ut till Upphärad.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse är det viktigt att fundera över några saker. Tänk först på hur många personer det är i hushållet och hur många middagar ni vill ha i veckan. Sedan är det bra att bestämma er budget – hur mycket ni vill lägga på maten. Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Det är också värt att titta på antalet recept som ingår och om de passar er smak och behov. Med dessa saker i åtanke får ni en bättre matkasseupplevelse!