Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Upplands-Bro

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Upplands-Bro

Upplands-Bro är en naturskön kommun norr om Stockholm där Mälarens vatten rinner genom både Bro och Kungsängen. Det är en kommun som växer och frodas där närheten till naturen erbjuder invånarna en lugn miljö samtidigt som storstadens puls finns på bekvämt avstånd. Att leva hälsosamt och praktiskt är något som ligger i tiden och det gäller även valet av mat. Genom att välja en matkasse med hemleverans i Upplands-Bro kan du enkelt kombinera det bekväma med det nyttiga och smakrika. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov och som levererar direkt till dörr i Upplands-Bro.

Upptäck matkasseleverantörer

Hos oss på matkassarna.se kan du snabbt få en överblick över de matkasseleverantörer som levererar till Upplands-Bro. Vi listar viktig information så du lätt kan jämföra olika alternativ, se betyg, kolla utbudet, jämföra priser, leveransmöjligheter, och priset per portion. Om det finns en aktuell rabattkod visas den också tydligt så du kan spara pengar på ditt köp. Vi har även information om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är vegetariska, ekologiska eller familjeanpassade matkassar.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många som ska äta från matkassen när du väljer storlek.
  • Middagar i veckan: Bestäm hur många middagar du vill att matkassen ska räcka till.
  • Budget: Se över din budget för att välja en matkasse som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Ett företags betyg på Trustpilot kan ge en indikation på service och kvalitet.
  • Antal recept: Välj hur många nya recept du vill prova på varje vecka.

Med dessa tips kan du ta ett informerat beslut som matchar din vardag och dina preferenser. Att beställa matkasse är inte bara ett sätt att spara tid, det är även ett sätt att mycket enkelt kunna prova nya smaker och recept. Kika in på matkassarna.se för att hitta en matkasse som levereras till dig i Upplands-Bro och börja njuta av god och hälsosam mat varje dag.