Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Upplands-Bro

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Upplands-Bro

Upplands-Bro är en naturskön kommun norr om Stockholm där Mälarens vatten rinner genom både Bro och Kungsängen. Det är en kommun som växer och frodas där närheten till naturen erbjuder invånarna en lugn miljö samtidigt som storstadens puls finns på bekvämt avstånd. Att leva hälsosamt och praktiskt är något som ligger i tiden och det gäller även valet av mat. Genom att välja en matkasse med hemleverans i Upplands-Bro kan du enkelt kombinera det bekväma med det nyttiga och smakrika. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov och som levererar direkt till dörr i Upplands-Bro.

Upptäck matkasseleverantörer

Hos oss på matkassarna.se kan du snabbt få en överblick över de matkasseleverantörer som levererar till Upplands-Bro. Vi listar viktig information så du lätt kan jämföra olika alternativ, se betyg, kolla utbudet, jämföra priser, leveransmöjligheter, och priset per portion. Om det finns en aktuell rabattkod visas den också tydligt så du kan spara pengar på ditt köp. Vi har även information om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är vegetariska, ekologiska eller familjeanpassade matkassar.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många som ska äta från matkassen när du väljer storlek.
  • Middagar i veckan: Bestäm hur många middagar du vill att matkassen ska räcka till.
  • Budget: Se över din budget för att välja en matkasse som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Ett företags betyg på Trustpilot kan ge en indikation på service och kvalitet.
  • Antal recept: Välj hur många nya recept du vill prova på varje vecka.

Med dessa tips kan du ta ett informerat beslut som matchar din vardag och dina preferenser. Att beställa matkasse är inte bara ett sätt att spara tid, det är även ett sätt att mycket enkelt kunna prova nya smaker och recept. Kika in på matkassarna.se för att hitta en matkasse som levereras till dig i Upplands-Bro och börja njuta av god och hälsosam mat varje dag.