Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Upplands Väsby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Upplands Väsby

Upplands Väsby är en trevlig stad i hjärtat av storstadsregionen Stockholm-Uppsala med naturen runtomkring. Här har invånarna nära till både stadsliv och lantliga landskap, vilket gör det till en attraktiv plats att bo på. För de som bor i Upplands Väsby och har en fullspäckad vardag kan det ibland vara svårt att hinna med att handla och laga mat. Därför är en matkasse med hemleverans ett perfekt alternativ som spar tid och förenklar vardagen. På vår sida, matkassarna.se, kan du som bor i Upplands Väsby enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och din smak. Du kan jämföra olika leverantörer och se betyg, utbud, priser, information om leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Hur du hittar rätt matkasse

För att hitta just din matkasse hos oss, börja med att fundera på några saker:

  • Antalet personer: Hur många ska maten räcka till?
  • Hur många middagar: Vill ni ha mat för varje dag eller bara vissa dagar i veckan?
  • Budget: Hur mycket vill ni spendera?
  • Betyg: Kolla gärna vad andra tycker om matkassen på Trustpilot.
  • Antal recept: Hur många olika rätter vill du laga under veckan?

På matkassarna.se strävar vi efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att välja rätt matkasse. Vi vet att ditt liv i Upplands Väsby kan bli lite lättare med rätt mat direkt hem till dörren.