Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Upplands Väsby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Upplands Väsby

Upplands Väsby är en trevlig stad i hjärtat av storstadsregionen Stockholm-Uppsala med naturen runtomkring. Här har invånarna nära till både stadsliv och lantliga landskap, vilket gör det till en attraktiv plats att bo på. För de som bor i Upplands Väsby och har en fullspäckad vardag kan det ibland vara svårt att hinna med att handla och laga mat. Därför är en matkasse med hemleverans ett perfekt alternativ som spar tid och förenklar vardagen. På vår sida, matkassarna.se, kan du som bor i Upplands Väsby enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och din smak. Du kan jämföra olika leverantörer och se betyg, utbud, priser, information om leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Hur du hittar rätt matkasse

För att hitta just din matkasse hos oss, börja med att fundera på några saker:

  • Antalet personer: Hur många ska maten räcka till?
  • Hur många middagar: Vill ni ha mat för varje dag eller bara vissa dagar i veckan?
  • Budget: Hur mycket vill ni spendera?
  • Betyg: Kolla gärna vad andra tycker om matkassen på Trustpilot.
  • Antal recept: Hur många olika rätter vill du laga under veckan?

På matkassarna.se strävar vi efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att välja rätt matkasse. Vi vet att ditt liv i Upplands Väsby kan bli lite lättare med rätt mat direkt hem till dörren.