Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Uppsala

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Uppsala

Uppsala är en stad som bubblar av liv och historia. Här hittar man Sveriges äldsta universitet och en härlig blandning av gammalt och nytt. Floden Fyrisån slingrar sig genom staden och ger en mysig atmosfär. För de som bor här finns det enkel tillgång till kultur, natur och inte minst god mat. Att hitta en matkasse med hemleverans i Uppsala har aldrig varit enklare. Vårt mål på matkassarna.se är att hjälpa dig att jämföra alla leverantörer som finns på den svenska marknaden. För dig som bor i Uppsala finns det flera valmöjligheter när det gäller att få färsk och näringsriktig mat levererad direkt till dörren.

hitta din matkasse

På vår hemsida kan du som Uppsalabo enkelt hitta den matkasse som passar just din smak och livsstil. Vi presenterar tydligt betygsättningar, variation i utbudet, prissättning, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder som finns att tillgå. Dessutom, du kan se vilka olika sorters matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter något nytt och spännande varje vecka eller någon mer traditionellt och känt.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Tänk på antalet personer – Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Måltider per vecka – Fundera på hur många middagar du vill ha ingredienser till.
  • Budgeten – Se över hur mycket du är villig att spendera på din matkasse oavsett om det är för utomordentlig kvalitet eller för att hålla nere kostnaderna.
  • Trustpilot-betyg – Kolla in vad andra kunder säger om leverantörens service och produkter.
  • Antal recept – Bestäm dig för hur variation av middagar du önskar varje vecka.