Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Uppsala

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Uppsala

Uppsala är en stad som bubblar av liv och historia. Här hittar man Sveriges äldsta universitet och en härlig blandning av gammalt och nytt. Floden Fyrisån slingrar sig genom staden och ger en mysig atmosfär. För de som bor här finns det enkel tillgång till kultur, natur och inte minst god mat. Att hitta en matkasse med hemleverans i Uppsala har aldrig varit enklare. Vårt mål på matkassarna.se är att hjälpa dig att jämföra alla leverantörer som finns på den svenska marknaden. För dig som bor i Uppsala finns det flera valmöjligheter när det gäller att få färsk och näringsriktig mat levererad direkt till dörren.

hitta din matkasse

På vår hemsida kan du som Uppsalabo enkelt hitta den matkasse som passar just din smak och livsstil. Vi presenterar tydligt betygsättningar, variation i utbudet, prissättning, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder som finns att tillgå. Dessutom, du kan se vilka olika sorters matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter något nytt och spännande varje vecka eller någon mer traditionellt och känt.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Tänk på antalet personer – Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Måltider per vecka – Fundera på hur många middagar du vill ha ingredienser till.
  • Budgeten – Se över hur mycket du är villig att spendera på din matkasse oavsett om det är för utomordentlig kvalitet eller för att hålla nere kostnaderna.
  • Trustpilot-betyg – Kolla in vad andra kunder säger om leverantörens service och produkter.
  • Antal recept – Bestäm dig för hur variation av middagar du önskar varje vecka.