Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Uppvidinge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Uppvidinge

Uppvidinge är en kommun i småländska skogarnas och sjöarnas land, där natur och lugn är en stor del av vardagen. Här kan man njuta av den underbara naturen, ta del av lokala evenemang och uppleva en småstadskänsla med ett starkt lokalsamhälle. För de boende i Uppvidinge kan det vara både bekvämt och tidsbesparande att välja hemleverans av matkassar. Tjänsten matkassarna.se har därför gjort det enkelt för dig som bor här att jämföra och hitta en passande matkasse från olika leverantörer som kan levereras direkt till din dörr.

Matkassar med hemleverans i Uppvidinge

matkassarna.se, kan du snabbt få en överblick över vilka matkassar som finns tillgängliga för hemleverans i Uppvidinge. Vi erbjuder en enkel och tydlig jämförelse av viktiga aspekter som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Sajten visar även pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att utnyttja. Dessutom ser du vilka typer av matkassar, som ekologiska, vegetariska eller familjeanpassade, varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

  • Fundera på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka kassen ska innehålla.
  • Sätt en budget för din matkasse.
  • Titta på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera över hur många olika recept du vill ha i din matkasse.

Att prenumerera på en matkasse kan göra din vardag lättare och ge mer tid över till annat, som att utforska Uppvidinges vackra naturområden eller engagera sig i lokala aktiviteter. Med våra tips och jämförelser på matkassarna.se hittar du den matkasse som passar just din livsstil i Uppvidinge.