Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Utö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Utö

Utö är en vacker ö som ligger i Stockholms södra skärgård. Ön är känd för sin natur, lugna atmosfär och historiska platser som gruvor och gamla byggnader. Livet på Utö är stillsamt och fyllt av möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Fastän ön inte har storstadens puls, är det möjligt för invånarna och sommarboende att njuta av de fördelar som hemleverans av matkassar ger. Matkassarna.se hjälper alla på Utö att hitta den perfekta matkassen. Vi jämför alla leverantörer som levererar till just Utö så att du enkelt kan hitta den som passar just din smak och behov.

hitta en matkasse på utö

På Matkassarna.se är vi stolta över att kunna presentera en komplett guide till matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans just till Utö. Genom att använda vår tjänst kan du snabbt få en överblick över olika aspekter som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom kan du se exakt vilka typer av matkassar som de olika leverantörerna erbjuder, alltifrån vegetariska alternativ till familjekassar och mycket mer.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra ditt liv enklare och din matlagning roligare. Här är några tips att tänka på innan du beställer:

  • Hur stor är din familj? Anpassa storleken på matkassen efter antalet personer i hushållet.
  • Fundera på hur många middagar du vill ha ingredienser för under veckan.
  • Ta en titt på er budget för att se vad ni bekvämt kan spendera på matvarje vecka.
  • Kolla upp vad andra kunder tycker genom att söka efter leverantörens betyg på Trustpilot.
  • Se över antalet och variationen av recept som ingår, för att säkerställa mångfald i din kost.

Genom att följa dessa tips kan du försäkra dig om att du väljer rätt matkasse för just din livsstil och smak. Besök oss på Matkassarna.se idag för att hitta din perfekta matkasseleverantör på Utö!