Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Utö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Utö

Utö är en vacker ö som ligger i Stockholms södra skärgård. Ön är känd för sin natur, lugna atmosfär och historiska platser som gruvor och gamla byggnader. Livet på Utö är stillsamt och fyllt av möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Fastän ön inte har storstadens puls, är det möjligt för invånarna och sommarboende att njuta av de fördelar som hemleverans av matkassar ger. Matkassarna.se hjälper alla på Utö att hitta den perfekta matkassen. Vi jämför alla leverantörer som levererar till just Utö så att du enkelt kan hitta den som passar just din smak och behov.

hitta en matkasse på utö

På Matkassarna.se är vi stolta över att kunna presentera en komplett guide till matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans just till Utö. Genom att använda vår tjänst kan du snabbt få en överblick över olika aspekter som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom kan du se exakt vilka typer av matkassar som de olika leverantörerna erbjuder, alltifrån vegetariska alternativ till familjekassar och mycket mer.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra ditt liv enklare och din matlagning roligare. Här är några tips att tänka på innan du beställer:

  • Hur stor är din familj? Anpassa storleken på matkassen efter antalet personer i hushållet.
  • Fundera på hur många middagar du vill ha ingredienser för under veckan.
  • Ta en titt på er budget för att se vad ni bekvämt kan spendera på matvarje vecka.
  • Kolla upp vad andra kunder tycker genom att söka efter leverantörens betyg på Trustpilot.
  • Se över antalet och variationen av recept som ingår, för att säkerställa mångfald i din kost.

Genom att följa dessa tips kan du försäkra dig om att du väljer rätt matkasse för just din livsstil och smak. Besök oss på Matkassarna.se idag för att hitta din perfekta matkasseleverantör på Utö!