Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Uttran

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Uttran

Uttran är en vacker del av Tumba som ligger vid sjön Uttran i Botkyrka kommun, nära natur och vatten. Området är känt för sin lugna atmosfär och natursköna omgivningar, vilket gör det till en härlig plats för familjer att bo och leva på. För de som bor här och har mycket på gång i livet kan det vara bekvämt att få god och näringsrik mat direkt hem till dörren. På vår hemsida, matkassarna.se, strävar vi efter att göra din vardag enklare genom att hjälpa dig att hitta rätt matkasse i Uttran med hemleverans.

Hemleverans av matkassar i Uttran

Vi på matkassarna.se erbjuder en jämförelsetjänst där du enkelt kan se vilka matkasseleverantörer som levererar till just Uttran. I listan ovan kan du få en bra överblick över viktiga aspekter såsom betyg, utbud, priser och leveransinformation. Du kan även se pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom presenteras olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder, oavsett om du är intresserad av vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske ekologiska val.

Tips inför din beställning

Innan du beställer din matkasse bör du tänka på några saker för att göra ditt val så passande som möjligt:

  • Antal personer: Hur många kommer att äta av matkassen?
  • Middagar per vecka: Hur många gånger vill du laga mat från kassen?
  • Budget: Hur mycket vill och kan du betala?
  • Trustpilot-betyg: Vad har andra kunder sagt om företaget?
  • Antal recept: Vill du ha många olika recept att välja på, eller föredrar du färre?

Att tänka på dessa punkter hjälper dig att anpassa ditt val så att matkassen passar just din familjs behov och livsstil.

Med hjälp av vår tjänst på matkassarna.se kan du hitta en matkasse som matchar din smak, budget och bekvämlighet. Vi hjälper dig att göra vardagspusslet lite lättare, oavsett om du bor i Uttran eller någon annanstans. Välkommen att utforska och hitta din nya favoritmatkasse hos oss!