Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Väddö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Väddö

Väddö är en vacker ö i norra delen av Stockholms skärgård, där hav möter naturskön landsbygd. Här kan du njuta av lugnet, de vidunderliga vyerna och en mångfald av aktiviteter som paddling, fiske och härliga promenader längs mängder av vandringsleder. För de som bor på denna idylliska plats och söker ett bekvämt och enkelt sätt att planera sina middagar, erbjuder matkassarna.se en perfekt lösning. På vår hemsida kan besökare enkelt hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt hem till dörren i Väddö. Vi strävar efter att göra din vardag både godare och enklare.

hitta en matkasse som passar dig

Matkassarna.se är platsen för dig som vill jämföra olika typer av matkassar och hitta en leverantör som kan leverera just till din dörr på Väddö. På vår sajt kan du snabbt skaffa en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

viktiga saker att tänka på

Att välja rätt matkasse kan kännas som en djungel, men här är några tips på vad du bör tänka på för att göra det enklare:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan: Önskar du mat för varje dag, eller bara för några utvalda dagar?
  • Er budget: Finns det matkassar som passar din plånbok?
  • Företagets betyg på Trustpilot: Läs vad andra kunder tycker om leverantören.
  • Antal recept: Vill du ha mycket variation eller enklare veckomenyer?

Genom att använda matkassarna.se får du den hjälp du behöver för att göra ett informerat val som passar just dina behov och din livsstil på Väddö. Kom ihåg att välja något som ger dig glädje och goda stunder i köket!