Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Väddö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Väddö

Väddö är en vacker ö i norra delen av Stockholms skärgård, där hav möter naturskön landsbygd. Här kan du njuta av lugnet, de vidunderliga vyerna och en mångfald av aktiviteter som paddling, fiske och härliga promenader längs mängder av vandringsleder. För de som bor på denna idylliska plats och söker ett bekvämt och enkelt sätt att planera sina middagar, erbjuder matkassarna.se en perfekt lösning. På vår hemsida kan besökare enkelt hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt hem till dörren i Väddö. Vi strävar efter att göra din vardag både godare och enklare.

hitta en matkasse som passar dig

Matkassarna.se är platsen för dig som vill jämföra olika typer av matkassar och hitta en leverantör som kan leverera just till din dörr på Väddö. På vår sajt kan du snabbt skaffa en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

viktiga saker att tänka på

Att välja rätt matkasse kan kännas som en djungel, men här är några tips på vad du bör tänka på för att göra det enklare:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan: Önskar du mat för varje dag, eller bara för några utvalda dagar?
  • Er budget: Finns det matkassar som passar din plånbok?
  • Företagets betyg på Trustpilot: Läs vad andra kunder tycker om leverantören.
  • Antal recept: Vill du ha mycket variation eller enklare veckomenyer?

Genom att använda matkassarna.se får du den hjälp du behöver för att göra ett informerat val som passar just dina behov och din livsstil på Väddö. Kom ihåg att välja något som ger dig glädje och goda stunder i köket!